KIVIKATUSED

Kivikatus on ajatu klassika, mida kasutatakse nii vanalinnas kui uute elamute ehitusel.

Pikaealine

Korraliku kivikatuse eluiga on mitu inimpõlve pikk, kui teda korralikult hooldatakse. Nii savi- kui betoonkivist katused võivad kesta ka 100 aastat.

Ilmastikukindel

Kivikatus on tormides vastupidav tänu oma soomuse-efektile. Ta on stabiilsem kui plekk. Liigse raskuse pärast ei pea siiski muretsema, sest põhikoormuse annavad katusele meie maal tuul ja lumi. Kivikatus on vaikne – ka katusealustes tubades ei sega su und vihmapiiskade trummeldamine.

Stiilne ja paindlik

Katusekive on tänapäeval saada eri kujuga ja paljudes värvitoonides. Keerulisema kujuga katuse puhul võimaldavad kivid materjaliga säästlikult ümber käia – pole vaja suuri tükke välja lõigata ja minema visata.
image
image

NÕUSTAME MATERJALI VALIKUL

Naabrimees soovitas üht, tädipoeg hoopis teist ja rahakott rääkis kolmandat? Meil on kõige viimane teave ehitustehnoloogiate ja materjalide arengust. Oleme murdnud nii mõnegi müüdi ja tellijad on rahul.

PAKUME KA HILISEMAT HOOLDUST

Ka kõige kvaliteetsem katus vajab korrapärast hooldust. Vajadusel tuleme ja kontrollime üle nii aluskonstruktsiooni kui katte seisukorra. Siis võid oma katuse all rahulikult magada iga ilmaga.

Ehitus & ehitusjuhtimine aastast 2009